آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت: شعار «زن، زندگی، آزادی» را ما هم قبول داریم؛ اما دو چیز است که اساس کار بوده و از یادها رفته است: اول اینکه تمام این هویّت مرا چه کسی به من داده است؟ دوم آیا من می میرم و می پوسم یا از پوست به در می آیم؟.
مرجع تقلید شیعیان گفت: دین ما، آئین ما، نظام ما حق است و لذا ما نگران نیستیم، اما مسئولین هم باید بیدار شوند و جلوی بی عرضگیها، اختلاسها، خیانتها، نجومیها و باندبازیها گرفته شود.
آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید تاکید کرد: حوزویان باید نسبت به پاسخ به شبهات غرب اهتمام ورزند و توانایی پاسخ به شبهات جامعه را داشته باشند، اندلس سابق بزرگانی از فقه و علوم اسلامی داشت اما چیزی که دین را از اندلس گرفت جنگهای صلیبی نبود، بلکه شبهات فکری بود.
مرجع تقلید جهان تشیع با اشاره به انواع تبلیغ دین گفت: تبلیغ یک زمان در قالب سخنرانی است، این اثر خودش را دارد؛ یک زمان تبلیغ عملی است، اگر به درد مردم برسیم تبلیغ عملی کردیم و این موثرتر است.
مرجع تقلید شیعیان گفت: رخداد تلخ و سانحه سنگین و غمبار آبادان ناشی از لرزان بودن بنیان فکری مسئولین و همچنین مردم است و جامعه اعم از مسئول و مردم عادی در این زمینه مسئول هستند.
مرجع تقلید شیعیان گفت: ارتحال عالم ربّانى آیت الله فاطمى نیا ثلمه اى توان فرسا بود، زیرا سالکى عاقل، عالمى متفکر، مربى مهربان، استادى کارآزموده نسبت به طبقات جامعه بود.
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه هیچ حقی بالاتر از حق پدر و مادر نیست و هیچ نعمتی بالاتر از نعمت آفرینش نیست، گفت: مهمترین عامل تشکیل خانواده محبتی است که عاقلانه باشد، مودتی است که عطوفانه باشد.
آیت الله جوادی آملی گفت: وظیفه همه مسئولان این است که تلاش خود را انجام دهند که بین مردم و نان مردم جدایی نیافتد و از طرف دیگر وظیفه ما این است که عقیده و اعتقاد خود را حفظ کنیم.
آیت الله عبدالله جوادی آملی در دیدار با رئیس دانشگاه تهران با بیان این که علاقه به وطن و حفظ کشور یک مساله فطری و دینی است گفت: هر وقت دیدیم عزیزی از این نخبگان علمی از کشور مهاجرت کرد بر ما سخت گذشت، باید در دانشگاهها دانشجو را طوری تربیت کنید که اراده حفظ و آبادانی کشور را داشته باشند.